PIDE DUNYASI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pide Dunyasi. Meer weten? Ontdek meer

12 nov 2022 om 14:58 Heerlijke Turkse “pizza-achtig” maar dan langwerpige deegwaren “Pide”. Authentiek en traditionele recepten. Je krijgt er ook salade bij. Daarnaast is de kippensoep vers bereid.
30 okt 2022 om 23:50 Eten was prima. Maar wat is alles duur geworden! €20,00 voor een pride met lamsvlees, kaas en champignons.
28 okt 2022 om 21:46 Thuisbezorgd is useless. After 2 hours of trying I went out to get dinner frozen food so I wouldn't starve. They refused to refund.
24 okt 2022 om 9:52 90 minuten bezorgtijd op 1 km afstand.
1 okt 2022 om 18:00 Ik vond het eten 10 keer niks sorry niet meer
25 sep 2022 om 9:08 Spotless Turkish food. Would be 5 star if they did not forget to send the "sütlaç" I ordered.
23 sep 2022 om 20:42 Topper
21 sep 2022 om 21:13 Langer dan 90 minuten moeten wachten! Koud eten ontvangen! Nooit meer!!!!
16 sep 2022 om 9:33 Really good food and arrives warm
11 sep 2022 om 20:36 Super goed eten en top service!!
10 sep 2022 om 8:06 Voor de 3de keer besteld. Het eten was weer heerlijk! Ik moet wel zeggen dat pide lekkerder is dat je het ter plekke eet. Dan is het nog krokant. Anders wordthet zacht
27 aug 2022 om 23:38 Het eten was een uur later bijna bezorgd dan ik had aan gegeven wat wel jammer was want het eten zelf was heel erg lekker.dr bezorger was ook gewoon aardig.